I Sletten har vi det hele.

Erhvervsfiskere, lystfiskere, sejlere, kajakfolk og ikke mindst landkrabber. Her er plads til lidt af hvert……..også fester, men for at få det hele til at løbe rundt, stiller vi ”Sletten Havns Venner” op når der skal vedligeholdes, forskønnes og måske bedst af alt: festes.

Sct. Hans-fest
23. juni 2024

Sankt Hans 22

Program

16:00  Aktiviteter for børnene
18:00  Grill
20:45  Båltale
21:00  Bål tændes
0:00   Tak for i aften

Mad og drikke kan købes til rimelige priser

Havnefest og 145 års jubilæum
23. og 24. august 2024

Program kommer senere.

Jul i Sletten Havn
1. Advent, søndag den 1. december

Galleri (11)

Program
Julemanden kommer sejlende kl. 16:00.
Gratis gløgg, æbleskiver, varm kakao og godteposer til børnene.

IMG_1038

Formål

Det er foreningens formål at forskønne havnen og støtte aktiviteter på havnen. Vi hjælper med vedligeholdelse af havnen, materiel, sikkerhedsforanstaltninger mv. Derudover grillfaciliteter, rygeovn og blomsterkasser. Der er bl.a. betalt for indkøb af kajak til kajakforeningen, en handicaprampe til bådeklubben, udlejning af cykler til gæstesejlere samt bade- og toiletforhold.

Hvad laver foreningen?

Sct. Hans
Fejrer vi hvert år med bål på vandet og båltale. Der er mulighed for at købe mad, drikke og en kaffe/kagebod.

Havnedag/fest
Fejres hvert år om lørdagen i den sidste hele weekend i august. Den udvides hvert 5. år, hvor der festes både fredag og lørdag. Her vil der være underholdning for både børn og voksne, musik og dans i teltet om aftenen.

Julearrangement
Den første søndag i advent kommer julemanden sejlende til Sletten, vi tænder juletræ, danser om træet, uddeler godteposer til børnene og gløgg og æbleskiver til de voksne.

Arbejdsdag
Vi mødes en lørdag i foråret, hvor medlemmerne vedligeholder og renoverer havnen, der males, repareres og vedligeholdes m.v. Havnen er her vært med morgenbrød samt frokost.

Takkefrokost
I januar/februar holder foreningen en takkefrokost for de medlemmer der har hjulpet til ved de forskellige arrangementer.

Sletten Havns Venner 4
Sletten Havns Venner 2

Medlemmer og nye medlemmer

Foreningen har i dag ca. 80 medlemmer. Vi kan altid bruge flere hænder, så du er meget velkommen til at melde dig ind i foreningen.

Det er ikke kun arbejde, vi har det også sjovt og hyggeligt sammen. Du bestemmer selv i hvilket omfang du ønsker/kan deltage i foreningens aktiviteter og arbejde.

Kontingent kr. 100 pr. år.

Indmeldelse sker via indbetaling på foreningens bankkonto i Nordea reg.nr. 2255, konto 6883194495 – Husk at sende en mail til vores kasserer Ulla Hjort på: ullahjort@email.dk med angivelse af navn, adresse, telefon nr. samt mail adresse.

For yderligere kontakt: Formand Preben Goth, mobil: 31611301, mail: pg@limeorganisation.dk

Historik

Foreningen blev stiftet i 2008 som en ”non profit” forening med det formål at forskønne og forbedre livet på Sletten havn. Da dette arbejde kræver mange hænder, var der brug for en forening som vores.

http://imageatwork.dk

Galleri og livet på havnen

Billeder fra Havnefesten

Billeder fra Sct. Hans Aften

Memory Lane

rud.kofoed@orange.fr

Økonomi

Eventuelt overskud fra ovennævnte arrangementer går udelukkende til forskønnelse og forbedringer på Sletten havn.

Derudover kan alle søge om hjælp og støtte til materiel og aktiviteter, der fremmer livet på Sletten havn.

Kontakt

Formand
Nick Sørensen
+ 45 2525 1111
nmsoerensen3112@gmail.com

Sletten Havns Venner 6

Sponsorer

Først og fremmest vil vi gerne sige tak til vores loyale og gavmilde sponsorer – uden dem ingen fest.

Vi har altid brug for sponsorer, store som små. Sponsorater kan være i form af penge, produkter, gavekort eller lignende.

Sponsorater er fradragsberettigede og sponsorer får eksponeret deres logo inkl. link til hjemmeside, samt på plakater der sættes op overalt i byen, på bannere ved indgangen, samt mulighed for at lægge en reklame i indgangen. Sponsorer kan efter nærmere aftale opsætte bod eller lignende for at promovere deres produkt eller services. Sponsorgoder: Gratis entrebilletter samt én drink, som I kan give til medarbejdere, kunder eller lignende.

Eventuelt overskud fra arrangementerne som vi afholder går ubeskåret til forskønnelse af Sletten havn, til gavn for lokalbefolkningen.

 • DanBolig
 • Restaurant Sletten
 • Humlebæk Kro
 • Kelleris Vingaard
 • Antons Bageri
 • JensenGrill
 • Tandlægehuset i Humlebæk
 • Brødsnedkeren
 • Ærenlund
 • Linds Kaffebar
 • Hanne Pihl
 • Teletech
 • La Strada
 • Humlebæk Dyreklinik
 • SuperBrugsen Fredensborg & Humlebæk
 • FOG Fredensborg
 • Nybo Planteskole